Borsökna, Eskilstuna

Falkvägen 50

Såld
  • 6 rum
  • 171 kvm
  • Villa

Exceptionell villa med solceller och hörnläge i attraktiva Borsökna

Önskar du att ha ett stort och påkostat hus beläget i Borsökna där el-fakturorna är minus under större del av året? Då är detta huset rätt för dig. Varmt välkommen till Falkvägen 50 och denna exceptionella villa med en otroligt välskött hörntomt.

Önskar du att ha ett stort och påkostat hus beläget i Borsökna där el-fakturorna är minus under större del av året? Då är detta huset rätt för dig. Varmt välkommen till Falkvägen 50 och denna exceptionella villa med en otroligt välskött hörntomt med ett av områdets bästa lägen. Med sin totala yta om 193 kvm har du fyra sovrum, två badrum och gott om sociala ytor. Bostaden byggdes 2004 och har sedan dess rustats upp ännu mer. Exempelvis har nuvarande säljare installerat 43 solceller som sedan 2019 genererat närmare 60 mWh.

Bostaden håller en hög standard i form av materialval och renoveringar så som ett inglasat uterum med högt tak, klinkergolv och vattenburen golvvärme. Flertalet rejäla fönsterpartier med utsikt mot den väl omhändertagna trädgårdstomten. Bostadens kök är fullt utrustat med nya vitvaror som induktionshäll, inbyggnadsmikro samt ugn och dubbla kyl/frysar. På entréplan finner du ett rejält vardagsrum där det finns en kamin för vinterhalvårets kalla dagar. Vardagsrummet rymmer enkelt plats för större soffgrupp och mediamöbel. Vardagsrummet är i anslutning till matplatsen där stort matbord får plats. Perfekt för långbord till middagsbjudningar. På entréplan har du grovköket och ett helkaklat badrum med spabadkar. Bostaden har fyra sovrum varav tre finns på övreplan och det fjärde finns på entréplan. På övreplan finns det andra badrummet som också är helkaklat och är utrustat med välvda glasdörrar, kommod och toalett samt fönster i taket. På tomten står det ett garage med gott om tillhörande förvaring. Fiber är indraget.

Bostadens trädgård är exceptionellt väl omhändertagen. Här finns flertalet fruktträd och bärbuskar. Allt från valnötsträd till mullbärsbuske till äppelträd och mycket mer. På tomten har du ett soldäck med klinker, ytor för att ställa cafégrupp och även sommarvatten till att vattna.

Borsökna är ett av Eskilstunas allra mest populära områden. Här finns badplatser, närhet till skola, förskola, trygga omgivningar, grönområden, fotbollsplaner inom nära avstånd. Närhet till shopping i Tuna park. Mycket bra kommunikationer med buss och ca 5 km till E20-påfart.

Detta är verkligen en bostad som måste upplevas på plats!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna