Borsökna, Eskilstuna

Valingevägen 8

Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 160 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Stor villa med nära till bad

Villa belägen i det barnvänliga området Borsökna. Här erbjuds en boarea på hela 160 kvm. Två badrum, båda helkaklade varav ett i modern stil. Villans toppmoderna kök är utrustat med vita skåpluckor, rostfria vitvaror och har gott om plats för matbord

Villa belägen i det barnvänliga området Borsökna. Här erbjuds en boarea på hela 160 kvm. Två badrum, båda helkaklade varav ett i modern stil. Villans toppmoderna kök är utrustat med vita skåpluckor, rostfria vitvaror och har gott om plats för matbord. Sällskapsytorna är rymliga och består av en vardagsrumsdel med braskamin samt gott om plats för både soffgrupp och matsalsdel. Här finns även tre generösa sovrum. Utomhus finns ett stort inglasat uterum med en altan i anslutning. På entrésidan finns även en stor balkong. Villan är mycket väl underhållen och redo för inflyttning. I närområdet finns både badmöjligheter, skola samt en Ica-butik och Tuna park. Bra kommunikationsmöjligheter med närhet till buss och endast cirka 5 km till E20-påfarten.
Garage i direkt anslutning till huset. Bergvärme för miljövänlig uppvärmning och låga driftkostnader. För dig som jobbar hemma finns fiber redan installerat.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Bokade visningar. Anmäl dig via vår hemsida under fliken boka visning. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Borsökna, Eskilstuna

Valingevägen 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.