Välkommen till Grönfinkvägen 6!

Borsökna, Eskilstuna

Grönfinkvägen 6

Såld
  • 4 rum
  • 109 kvm
  • Villa

Inbjudande enplansvilla i omtyckta Borsökna

Välplanerade kvadratmetrar bjuder på fyra rum och kök där köket är väl tilltaget och rymmer en stor matplats för hela familjen.

Med varma färgval, välplanerad planlösning i ett plan är Grönfinkvägen 6 ett mycket inbjudande och hemtrevligt boende! Välplanerade kvadratmetrar bjuder på fyra rum och kök där köket är väl tilltaget och rymmer en stor matplats för hela familjen. Det större sovrummet har plats för dubbelsäng, förvaring i garderob med belysning, egen WC i anslutning och utgång till en av husets två altaner. Det rymliga badrummet från 2017 med kaklade väggar och våtrumsmatta på golv erbjuder även tvättmaskin och torktumlare. Två stora altaner varav de ena med spabad. Markiser på flera av fönstren runt om huset. Huset är omfattande renoverat under 2017 med bland annat nya fönster, nytt plåttak och tilläggsisolering av vind. Fiber indraget. Vattenburet värmesystem. Sommarvatten på tomten underlättar bevattningen under sommarens varmare dagar. Stor uppfart som rymmer flera bilar.

Borsökna är tveklöst ett av Eskilstunas mest omtyckta områden. I Borsökna finns trygga omgivningar för hela familjen, trevliga grönområden och fotbollsplaner. Inför sommarens nöjen finner ni även badplatser och båtbryggor nära till hands. Mycket goda kommunikationer med buss och ca 10 minuter med bil till Tuna Park med alla förnödenheter du behöver såsom restauranger, matbutiker, apotek och shopping.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna