Ärsta, Eskilstuna

Blåbärsvägen 7

Såld
  • 5 rum
  • 134 kvm
  • Villa

Rymlig villa i fyra etage

Välkommen till ett unikt och välvårdat mexitegelhus i fyra etage om 134 kvm samt 71 kvm källare. Huset är snyggt renoverat i harmoniska färger och har enhetligt golv. Det rymliga huset är fördelat på fem rum och kök, bjuder på en mysig balkong och uteplats som ligger i bra solläge. Vidbyggt garage.

I omtyckta och lugna Ärsta finner du detta unika och välvårdade mexitegelhus i fyra etage om 134 kvm samt 71 kvm källare. Direkt när du kliver in i huset möts du av ljusa kulörer och bra materialval. Huset är snyggt renoverat i harmoniska färger och har enhetligt golv. Det rymliga huset är fördelat på fem rum och kök, bjuder på en mysig balkong och uteplats som ligger i bra solläge. Köket är stort modernt med rostfria kapitalvaror. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum blir det den naturliga samlingsplatsen för vänner och familj att umgås i. Rummet rymmer både soffgrupp, stort matbord och i köksö. De flera stora fönsterna i vardagsrum/kök ger ett fint ljusinsläpp. Vill du njuta av en kaffe i kvällssolen har du nära ut till balkongen från dessa rum.
Uteplatsen som har solläge nästa hela dagen nås från två av rummen i huset, här kan flera trevliga grillkvällar hållas för nära och kära. Badrummet, tvättstugan och gästtoaletten är alla helkaklade i tidlöst vitt med grå/svart klinkergolv.
Entréplan rymmer ett stort allrum/sovrum med eldstad som både ger både mysfaktor och värme. Bara tre trappsteg ner finns ett stort hobbyrum, tvättstuga och bastu. Friköpt tomt, indraget fiber och bergvärme. Vidbyggt garage med elstyrd port.

Detta hus bör upplevas på plats. Välkommen hem!

Ärsta är ett barnvänligt område med promenadavstånd till förskola, grundskola och Skiftinge handelsområde. Bara ett stenkast bort finns fina promenadstråk och joggingspår. Cykelbana ut till Sundbyholms bad och marina. Bra bussförbindelser in till centrum.

Mer om mäklarna