Albro, Eskilstuna

Albrovägen 26

Såld
  • 4 rum
  • 64 + 49 kvm
  • Villa

Mindre villa med lantligt läge och närhet till centrum

På Albrovägen 26 hittas denna villa från 1943 ? ett ljust och hemtrevligt boende med vacker utsikt mot trädgården, och sjön. Lantligt med närhet till Eskilstuna centrum.

Välkommen till denna villa som har det mesta du behöver för att trivas året om eller som sommarnöje. Trivsamt hus som rymmer 64 + 49 kvadratmeter fördelade på ett plan och källare. Här får du möjlighet att flytta in i ett hemtrevligt hem där alla ytskikt är som nya. Renoveringar har utförts under 2019-2023.

Här välkomnas du av en inbjudande och praktisk hall med inbyggda garderober. Det funktionella arbetsköket är utrustat med släta ekluckor, bra förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Vidare finns ett rymligt matrum med utgång till altan under tak i bästa söderläge och med sjöglimt. Huset erbjuder ett charmigt vardagsrum med öppen spis och fönster i två väderstreck, två sovrum, ett badrum samt en liten och praktisk gästtoalett. Runt området finns öppna landskap, svampmarker och möjlighet till bad- och båtliv i Närsjöfjärden, som är en del av Hjälmaren. Båtplats ingår. Kommunalt vatten och avlopp på gång i området till våren 2024.

Albro är en mycket trevlig och naturskön del av Eskilstuna. Närsjöfjärden ligger inom gångavstånd och tio minuter bort finns även Tunapark. Dessutom ligger Eskilstuna centrum en kort bilresa från bostaden.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna