Välkommen till Åkerby Lilla Råsunda!

Åkerby, Eskilstuna

Åkerby Lilla Råsunda

Såld
  • 4 rum
  • 125 kvm
  • Villa

Enplansvilla från 2007 i mysiga Åkerby!

Väl tilltaget kök som rymmer hela familjen och inglasat uterum med spabad och infrabastu. Nyrenoverat badrum. Dubbelgarage och carport.

Varmt välkommen till naturksköna Åkerby och denna enplansvilla som kombinerar funktionalitet och bekvämlighet. Köket är väl tilltaget med gott om plats för matlagning och bakning. I köket finns plats för stort matbord och stolar som rymmer hela familjen och middagsbjudningar. Det öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar rymd och sociala ytor. I köket finns täljstenskamin som skänker båda rummen värme och förhöjer mysfaktorn. Ett av höjdpunkterna i detta hem är det stora inglasade uterummet med spabad och infrabastu, där du kan njuta av sommaren, oavsett väder. Med tre rymliga sovrum i huset finns det gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Det nyrenoverade badrummet är en pärla, med moderna detaljer och stilrena ytor. På tomten finns en separat gäststugan, perfekt för besökande vänner eller familjemedlemmar. Stugan är komplett med helkaklat badrum och sovloft. För bilentusiasten finns både ett dubbelgarage och en generös carport. Detta hem erbjuder inte bara en plats att bo, utan även utrymme för dina hobbyer och intressen. Kommunalt VA och fiber indraget.

I Åkerby har du nära till vackra skogspartier och öppna fält. En kort promenad från huset ligger Marys Café & Butik och du tar dig enkelt till badplats samt Solby gård, med gårdsbutik och självplock av jordgubbar.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna