Enskede/Kärringstan, Enskededalen

Sara Moraeas väg 126

Såld
  • 6 rum
  • 135 kvm
  • Villa

Renoverat 30-talshus med lugnt härligt solläge

Välkommen till detta mycket fina 30-talshus beläget på en lugn gata i omtyckta och efterfrågade "Kärringstan". Huset disponeras idag som 6 rok och har många vackra tidstypiska detaljer som tillsammans med en inbjudande, social och funktionell planlösning ger huset mycket känsla och kvalitet. Från det stora, ljusa och exklusiva Bulthaup köket har vi direkt access till en stor härlig altan med fantastiskt solläge. Här erbjuds gott om plats för middagar med släkt och vänner vilket gör detta till en given plats under sommarhalvåret. Altanen vetter mot den barnvänliga och friköpta tomten där det såklart finns plats för studsmatta som hjälper till att roa barnen i timmar utan att störa trädgårdens utseende. Här finns också ett utomhusspa där man kan bada året runt.
I vardagsrummet hittar vi en fin murad öppen spis och på övervåningen erbjuder huset en familjevänlig rumsdisposition med tre-fyra sovrum samt ett fräscht badrum. Vidare en rymlig källare med utmärkta förvaringsytor, tvättstuga kombinerat badrum samt ett allrum med separat sovrumsdel. Finns även ett fristående garage på c:a 21 kvm.

I "Kärringstan" bor du i en svårslagen, lugn och anrik miljö men ändå med stadens puls och utbud runt hörnet. Du njuter av villaträdgårdarnas lummighet, gemyt, syrendoft och fågelkvitter, med förskola/skola på bekvämt gångavstånd och med bara minuter till tunnelbana eller cykelstråk som tar dig in till stan på mindre än en kvart. Enskedes restauranger, butiker, deli och bageri är härliga mötespunkter i området utöver de många parkerna. Lägg sen till att i kvarteret bredvid ligger den fantastiska Magnebergsparken som är älskat av barnfamiljerna. Även Nackareservatet och den vackra Skogskyrkogården ligger på bekvämt gångavstånd en kort promenad bort.

Bergvärme. Fiber finns indraget.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna