Stureby, Enskede

Långåkersvägen 58

Såld
  • 6 rum
  • 130 kvm
  • Villa

Perfekt gavelradhus för familjen

Välkommen till ditt framtida drömhem på Långåkersvägen 58 i charmiga Stureby! Detta gavelradhus ligger perfekt placerat på en återvändsgata och erbjuder allt du kan önska dig för en bekväm och trivsam livsstil.
Beläget intill Förskolan Långåkerstorpet, är detta boende en perfekt plats för unga familjer. Du och dina barn kommer att älska den trygga och barnvänliga miljön.

Med en totalyta om hela 195 kvadratmeter finns det gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en öppen och välkomnande atmosfär.
Här finns tre rymliga sovrum som ger dig och din familj gott om privat utrymme. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en social atmosfär och gör det enkelt att hålla koll på barnen samtidigt som du lagar mat.
Trädgården ger dig allt - Här kan du njuta av utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. Har ni tillställningar är detta en perfekt oas för att koppla av, grilla och umgås med vänner och familj.

Med närhet till skolor, förskolor, affärer och kollektivtrafik är detta ett idealiskt läge för en bekväm vardag. Du har också enkel tillgång till grönområden för avkopplande promenader och lekplatser för hela familjen.

Detta är en unik möjlighet att förvärva ett fantastiskt hem i en av Stockholms mest eftertraktade stadsdelar.

Välkommen till Långåkersvägen 58.
Välkommen hem.

Mer om mäklarna