Stureby, Enskede

Tussmötevägen 220

Såld
  • 4 rum
  • 91 kvm
  • Villa

20-tals villa i mitt i Sturebys villaidyll

I den charmiga stadsdelen Stureby står en vacker 20-tals villa, ett praktexempel på tidens arkitektoniska skönhet och elegans. Huset är omgivet av en grönskande trädgård som välkomnar dig med sin färgsprakande flora och frodiga grönska.

Huset är i behov av en renovering för att få till en modern standard.

Villans karakteristiska arkitektur från 1920-talet ger den en unik karaktär med sina detaljerade snickerier och klassiska linjer. Den imponerande fasaden pryds av stora fönster som släpper in generösa mängder naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär i varje rum.

Den lummiga trädgården är en fridfull oas med prunkande blommor, och grönskande buskar. På sommardagar blir trädgården en plats för festligheter och lugna stunder, perfekt för familjemiddagar eller avslappnade eftermiddagar med vänner.

Inuti huset välkomnas du av en atmosfär fylld av historia och karaktär. Vackra trägolv, höga tak och traditionella detaljer ger varje rum en speciell charm.

Från bostaden har ni promenadavstånd till tunnelbanan i Svedmyra, ICA BEA, Vivstavarvsparken, Enskede IP, skolor och förskolor.

Detta är en kommande visning. Kontakta Christian Zettergren för mer information.

Mer om mäklarna