Gamla Enskede, Enskede

Sockenvägen 457

  • 6 rum
  • 197 kvm
  • Villa
Utgångspris 7 950 000 kr

Renoveringschans i Gamla Enskede

Välkommen till detta rymliga hus byggt 1923 beläget på friköpt tomt med gott om soltimmar i fantastiska Gamla Enskede. Här bor du i en svårslagen miljö där det ibland känns som tiden stått still men ändå med stadens puls och utbud runt hörnet. Du njuter av villaträdgårdarnas lummighet och gemyt, med förskola och skola på bekvämt gångavstånd, och med bara minuter till tunnelbana och cykelstråk som tar dig in till stan på mindre än en kvart. Enskedes restauranger, deli och bageri är härliga mötespunkter i området utöver de många lekparkerna. Gamla Enskede är, med denna svårslagna kombination, ett av Stockholms mest efterfrågade villaområden.

Huset som är i behov av renovering genomgående har fina sociala ytor på bottenvåningen med matsal och vardagsrum i fil, kök och arbetsrum/sovrum. Husets övervåning innefattar en familjevänlig rumsdisposition med två bra sovrum, allrum samt badrum. Slutligen en stor och helt oinredd källare med fantastiska möjligheter och bra förvaring. Här finns även gott om utrymme att inreda för den som önskar och om behovet finns. Gäst wc.

Huset har omfattande renoveringsbehov. Säljes med friskrivning.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Anmälan krävs till visningen - Görs via hemsidan! Från Hemnet väljer Ni först "Läs mer hos mäklaren" . Sen stor knapp "boka visning" . Välkommen!

    Fullbokat

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gamla Enskede, Enskede

Sockenvägen 457

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.