Enskede/Svedmyra, Enskede

Ösmogatan 18

Såld
  • 4 rum
  • 101 kvm
  • Villa

Högt och underbart solläge

Välkommen till detta fina 30-talshus med ett underbart högt och soligt läge med fri utsikt. Huset ligger i omtyckta och populära kvarter med närhet till allt som barnfamiljen önskar. Här råder den lilla gatans trivsamma atmosfär. Fågelkvitter blandas med ljudet av trädgårdspyssel och småprat grannar emellan. Här kan du välja mellan flera populära skolor och förskolor på bekvämt gångavstånd och ett stenkast bort finner du tunnelbanan som tar dig raka vägen till City. Området är som klippt och skuret för barnfamiljen och för den som önskar ett bekvämt villaliv med närhet till allt som storstaden har att erbjuda. Det är lätt att förstå varför det är så omtyckt.
Huset som är i genomgående bra skick med flera fina bevarade originaldetaljer och har en totalyta på 144 kvm fördelat på 4-5 rok. Här erbjuds en bottenvåning med nyrenoverat kök, öppen och inbjudande planlösning mellan matplats och vardagsrum samt direktaccess till härlig altan med ljuvligt solläge där man med fördel har middagar och umgås till sena kvällen under sommarmånaderna . Vardagsrummet har även en fin öppenspis som hjälper till att skapa atmosfär och sprida värme. Övervåningen inrymmer idag två bra sovrum samt en wc och på källarplanet finns ett stort garage som är inredningsbart samt ett rymligt, fräscht badrum och diverse bra förrådsutrymmen. Bygglov för tillbyggnad finns som gör det möjligt att tillskapa 4-5 sovrum samt ett större matrum/vardagsrum.

Fiber indraget. Fjärrvärme. FTX-ventilation finns som återvinner värmen och har en svalkande funktion varma sommarnätter . Friköpt tomt.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna