Ekeby, Ekeby

Verkstadsgatan 13

Såld
  • 4 rum
  • 112 kvm
  • Villa

Varmt välkomna till Verkstadsgatan 13 och detta charmiga 1-plans hus med källare & garage!

Är ni på jakt efter ett hus med stor potential i ett lugnt område? Då har ni hittat rätt, Verkstadsgatan erbjuder en bekvämlighet i vardagen beläget på en lugn villagata med närhet till service!

Här presenterar jag 112 kvadratmeter boyta fördelat på ett stort & öppet kök, två stycken vardagsrum, två stycken sovrum och ett badrum. Innanför ytterdörren kan ni enkelt hänga av er ytterkläderna, vidare från hallen når ni köket som erbjuder goda arbetsytor, förvaring och plats för en matgrupp. Från köket kan ni nå allrummet som är av bra storlek för att både rymma matplats och en större soffgrupp, altandörr som öppnar upp till en insynsskyddad trädgård som vätter i söder gör det möjligt att bjuda över vänner & familj för sociala tillställningar. Vidare genom hallen når ni två stycken sovrum av bra storlek i anslutning till badrummet och ett tredje rum som idagsläget används som ett vardagsrum. För att komplettera entéplan så finner ni även en klädkammare.

Kliv ner för trappan till källaren där det finns möjligheter att förvandla ytterligare 112 kvadratmeter efter smak & tycke. På källarplan finns det ett badrum, bastu och stora sociala ytor som väntas på att användas. På fastigheten finner ni även ett garage som kan nås inifrån.

Ekeby är en charmig tätort som ligger drygt 15 minuter med bil från helsingborg växer i popularitet.

, utmärker sig genom utmärkta kommunikationer och pendlingsmöjligheter med sitt strategiska läge nära motorvägen. Känt för den framstående möbelaffären Ekebymöbler, erbjuder Ekeby även skolor, livsmedelsaffärer, sparbank, Radio och Teletekniska museet samt en variation av rekreation och nöjen, inklusive bibliotek och lokala pizzerior. Med närhet till Helsingborg och köpcentrumet Väla blir Ekeby en komplett och trivsam by, attraktiv för både praktiska och nöjesmässiga behov.

Låter det intressant? Hör av dig till ansvarig mäklare för mer information om fastigheten!

Mer om mäklarna