Bunkeflostrand, Bunkeflostrand

Guldbaggegatan 14

Såld
  • 5 rum
  • 145 kvm
  • Villa

Superb tvåplansvilla i stilfull design på lugn gata i Bunkeflostrand!

Välkomna till ett ypperligt familjeboende i välskött hus med smakfull interiör design från 2007 på lugn gata i sköna Bunkeflostrand! Detta är ett hus för er som vill njuta lite extra i livet med attribut såsom en läcker braskamin i svart från Contura, exklusiv vinkyl från Smeg, pergola på baksidan av huset m.m.
Öppen planlösning på plan ett med vardagsrum, matplats och inbjudande kök med bardel. Här finns även ett stilrent badrum samt rymligt grovkök. På plan två finns tre sovrum, allrum, arbetsrum (tidigare klädkammare) samt badrum med dusch och tvättavdelning. Huset har sköna uteplatser med trädäck på både fram- och baksida av huset. Bra uppställningsplats för bilar och carport.
Här bor man i lugna och rogivande omgivningar med kort promenad-/cykelavstånd till bra förskolor och skolor, havet och strandängar samt till 4:an och 6:ans busslinjer. Låg driftkostnad med nyare frånluftsvärmepump! Ett oemotståndligt hus för er som önskar ett välskött, lättskött, funktionellt, modernt och ljust boende i mycket attraktiva Bunkeflostrand.

Mer om mäklarna