Bunkeflostrand, Bunkeflostrand

Guldbaggegatan 28

  • 6 rum
  • 155 kvm
  • Villa
Eller högstbjudande 6 895 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Ypperligt planerad 1 1/2-plansvilla i modern design med förtjusande trädgård i västerläge!

Varmt välkomna hem till detta optimala familjeboende i 1 1/2-plan som har varit Skanskas storsäljande hus under många år! Här möts man av modern design med materialval av hög kvalitet såsom exempelvis de vackra, Junckers skeppsgolven i hela huset. Planlösningen är ypperlig med entréplan som inbjuder med sovrum, badrum, grovkök samt vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning. På ovanplan lockas man av allrum, generös klädkammare, badrum med både dusch och badkar samt tre rymliga sovrum som alla har skjutdörrsgarderober. Trädgården i väster är helt ljuvlig med exempelvis rosor, vindruvor, päron, äpplen, hallon och björnbär samt ett skyddat trädäck för lata dagar i solen. Även på baksidan finns ett trädäck, där man njuter av morgonfrukosten och utsikten mot parkområde. Frånluftvärmepump för sund driftkostnad samt carport och uppställningsplats för ca 4 bilar ger ytterligare fina mervärden.
Här bor man i lugna och rogivande omgivningar med kort promenad-/cykelavstånd till bra förskolor och skolor, havet och strandängar samt till 4:an och 6:ans busslinjer.

Boka visning

  • OBS! Tidsbokad visning. Vänligen gör din anmälan på vår hemsida. Om ni är på Hemnet, vänligen klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att göra din bokning.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bunkeflostrand, Bunkeflostrand

Guldbaggegatan 28

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.