Bunkeflostrand, Bunkeflostrand

Nils Anderssons gata 19

Såld
  • 5 rum
  • 160 kvm
  • Villa

Unikt Uniqhus med låga driftkostnader. Energiklass A!

Uniqhus-Ditt drömhus i Bunkeflostrand!
Välkommen till ett extraordinärt hem i en klass för sig. Uniqhus representerar dansk design när den är som bäst - en handslagen, vandskurad tegelpärla som genomsyras av minimalism och förtjusande arkitektur. Detta inbjudande hus av högsta byggkvalitet, med naturliga material och modern design, tar fullkomligt andan ur dig.

Det är inte bara ett hem; det är en livsstil. För den som uppskattar design, renhet och skönhet i varje detalj är detta ditt nya drömhem. Uniqhus bjuder på en öppen planlösning med en generös takhöjd som skapar en härlig atmosfär och ger dig en oändlig rymd. Här finns inga kompromisser - bara vitputsade tegelväggar, vattenburen golvvärme, och vackert skeppsgolv i oljad bok i varje rum. Badrummen och grovköket pryds av Höganäs klinkergolv.
Köket är hjärtat i huset, ett kvalitetskök från HTH med gott om förvaring och en glänsande gasspis. Matplatsen är en förlängning av köket och smälter samman med vardagsrummet, som badar i ljus från stora fönsterpartier och en öppen spis som ger en atmosfär av ren lyx. Utanför finns det stora trädäcket med lockande Swim Spa och trädgården i sydvästläge - den perfekta platsen för avkoppling eller träning och underhållning. För att toppa det hela har huset mycket låga driftkostnader med solpaneler som kan producera upp till 18 000 kwh/år. Otroliga energiklass A!!

Denna bostad är för den medvetna livsnjutaren som har en förkärlek för form och design. Här har du ett eget sovrum med badrum en suite, och i den andra änden av huset finns två rymliga sovrum, ett med ett charmigt sovloft. Allt planerat och designat för att ge dig en bekväm och harmonisk livsstil.
Detta hem har till och med tänkt på ditt fordon. Garaget är direkt anslutet till huset, och framför finns plats för två bilar, inklusive möjligheten att ladda din elbil.

Slutligen är detta inte bara ett hem - det är en oslagbar boendemiljö som erbjuder det allra bästa för den som ställer högsta krav på sitt nästa boende. Välkommen till ditt Uniqhus - ditt hem, din fristad, din oas av design och renhet.

Mer om mäklarna