Bunkeflostrand, Bunkeflostrand

Snäppevägen 32

Såld
  • 7 rum
  • 228 kvm
  • Villa

Förtrollande utsikt över strandängarna mot Öresund från första parkett i livsnjutarnas drömhus!

Ett sagolikt livsstilsboende där du välkomnas av en ny vacker tavla av havet och strandängarna varje morgon när du vaknar upp! Med fri utsikt mot Öresund och bron i ett läckert och påkostat boende ger detta hus en helt oöverträffad känsla av frihet, självständighet och exklusivitet.
Ett spatiöst vardagsrum som med ett vackert trapphus leder oss upp till ett oslagbart allrum på plan två i ett av husets två skepp, där man har lyxen att umgås i goda vänners lag med Malmöregionens kanske bästa utsikt från en privatvilla? Eller njut av masterbedroom med en fenomenal balkong i husets andra skepp med samma förföriska vy.
Det platsbyggda köket i Irokoträ med inbjudande köksö ligger i öppen planlösning med de sociala ytorna och skapar en naturlig samlingsplats för hela familjen både morgon och kväll.
Vidare imponeras vi av de fina materialvalen i huset såsom cementgolv, plankgolv från Dinesen i Douglasgran, Corian bänkskiva i köksö m.m.
Inomhuspool, generös bastu med stora glasade partier för utsikt mot pool och Öresund samt badrum i anslutning med både dusch och badkar ger er ytterligare argument för detta helt unika boende!
Modernt designad trädgård med bl.a. trädäck och pergola i rakt västerläge för att följa solnedgången.
Jag ser framemot att få visa er detta hus live inom kort.

Mer om mäklarna