Bunkeflo, Bunkeflostrand

Nils Anderssons gata 9

Såld
  • 4 rum
  • 120 kvm
  • Villa

1-plans stenhus på hörntomt

Ett av de populära Uniqhusen är äntligen till salu! Ett gediget stenhus där den danskinspirerade arkitekturen ger en speciell känsla med högkvalitativa materialval. Här trivs hela familjen med sociala ytor och insynsskyddad trädgård med pool.

Välkommen till ett gediget stenhus där den danskinspirerade arkitekturen ger en speciell känsla med öppet upp i nock, de putsade tegelväggarna och väldisponerad planlösning. Stora sociala ytor med öppen planlösning i vardagsrum och kök och tre sovrum i bra storlek varav master bedroom har eget badrum. Ett familjebadrum med badkar och separat tvättstuga finns också.

Huset ligger på en insynsskyddad hörntomt i skönt sydvästläge. Från vardagsrummet finns två utgångar till trädgården så man enkelt når den stenlagda uteplatsen och poolen.
Rymligt garage för en bil samt lång stenlagd uppfart som rymmer 2-3 bilar.

Trivsamt och barnvänligt område med nära till havet , för- och grundskolor samt mataffär. Goda kommunikationer med buss till Malmö och Hyllie där man når tågstationen och snabb access till Yttre ringvägen och Öresundsbron för den som pendlar. Låter det intressant? Välkommen att kontakta mäklaren för en förhandsvisning!

Mer om mäklarna