Bunkeflostrand

Bomhögsgatan 112

  • 4 rum
  • 125 kvm
  • Villa
Högstbjudande 7 695 000 kr

Friliggande, nybyggd 1-plansvilla på hörntomt och utsikt över fälten!

Välkommen till denna familjeidyll i natursköna Bunkeflostrand!
Här presenteras den oerhört populära 1-plansvillan, Viken, byggd av SKANSKA så sent som 2022 och där ni blir de första att bo!
Ett hem skapat för den moderna familjen som värdesätter hög bostadskomfort, väl genomtänkt planlösning, låga driftkostnader och ett minskat klimatavtryck.
Ni möts av en rymlig entré som öppnas upp mot generösa sociala ytor, perfekt för trevliga tillställningar med familj och vänner. Köket från Marbodal är smakfullt inrett och fullt utrustat, planlösningen tillåter dessutom matbord för gott och väl 6 personer. De generösa fönsterpartierna och ryggåstaket öppet upp i nock med en takhöjd på hela 3,7m ger en fantastisk rymd. Balkongdörren direkt ut till den stenlagda terrassen som vetter ut mot de fria ängarna är en detalj ni kommer att njuta av under alla årstider. Längre in i huset väntar en mer privat del av bostaden. Här finns rymliga sovrum i ljusa kulörer med förvaringsmöjligheter som underlättar vardagen. Två helkaklade badrum, ett med dusch samt ett med badkar.
Separat tvättstuga med egen ingång och gott om plats gör de vardagliga bestyren så mycket trivsammare och enklare. Stenlagd framsida med förrådsdel samt baksida med stenlagd uteplats, grön gräsmatta, omgärdande häck och en fantastisk utsikt mot det öppna fältet i öster och söder. Exteriört finns det massvis av möjligheter för trädgårdsentusiasten. Sammanfattningsvis är detta ett underbart hem för familjen med otrolig närhet till vacker natur, bra skolor, matbutik, kommunikationer och service. Att leva här, i denna nybyggda villa kommer att ge dig tid över till familjen, vännerna och det du gillar i livet!

Välkommen Hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bunkeflostrand

Bomhögsgatan 112

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.