Östra Broby, Broby

Skolgatan 10

Såld
  • 6 rum
  • 164 + 66 kvm
  • Villa

Unik och exklusiv familjevilla på centralt läge i Broby!

Välkommen till en fastighet där första intrycket är, kort och gott - WOW!
Här har ni en ståtlig bostad av karaktär! Denna 20-tals villa är av rejält virke och har genom åren genomgått en renovering med varsam och noggrann hand, som förnyat och moderniserat utan att förstöra själen och karaktären man finner här. Med guldkorn som synliga takbjälkar, kamin, generös takhöjd, brädade trägolv i original och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier.
Fördelat på hela 164 kvm finner vi flertalet rymliga sällskapsytor, badrum på entréplan med golvvärme, badrum på ovanplan med egen balkong, fyra sovrum, rymlig hall med golvvärme och ett rymligt vardagsrum i anslutning till matrum och kök. Köket är en fröjd att laga mat i med goda arbetsytor där man även bevarat den gamla charmiga järnspisen i köket. Bostaden har en öppen planlösning, en centraldammsugare på samtliga våningsplan tillsammans med att det i källaren även finns en tvättstuga med golvvärme.

På tomten finns en stor och lättskött trädgård där man antingen kör på samma spår som nuvarande ägare eller väljer att sätta sin helt egna prägel. Där finns även en större uppfart med plats för flertalet bilar och ett större isolerat förråd till trädgårdsverktygen.

Bostaden ligger på en lugn gata i hjärtat av Broby med förskolor, skolor, matbutik, handel och busshållsplatser bara gångavstånd ifrån.

Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning!

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna