Broby

Storgatan 45

Såld
  • 5 rum
  • 160 kvm
  • Villa

Idyllisk villa i mycket fint skick på vackert läge utanför Broby

På lantligt läge med skogen som närmsta granne, precis utanför Broby, presenteras detta idylliska hem från 2010. Detta är en fastighet med stora möjligheter tack vare härliga ytor såväl ute som inne. Villan som stod klar 2010 är byggd i klassisk stil för att passa in i omgivningarna. Planlösningen är modern med stora sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning och genomgående stora rum. Den centralt placerade kaminen med pizza-/bakugn bidrar med både värme och charm. Det välplanerade Myresjököket är en naturlig samlingsplats tack vare öppna ytor och generösa arbetsytor. Intill köket finns matplats och utgång till insynsskyddat trädäck i söderläge. På entréplan finns även två rejäla sovrum och badrum. Genomgående ekparkettgolv och ljusa färgval skapar harmoni i detta trevliga hem.

Ovanvåningen som inreddes 2021 av Stoby Måleri håller högsta klass och erbjuder härligt allrum, master bedroom och lyxigt badrum med dusch, badkar och tvättmöjligheter. Från samtliga rum blickar vi ut över grönskande omgivningar.

Det intilliggande gästhuset som enklast nås via köksentrén rymmer dubbelsäng men kan också användas som kontor. Förråd och jordkällare är ytterligare ytor för förvaring.

I den kuperade trädgården finns trädäck i söderläge för avkoppling, stora gräsytor med plats för lek, odlingar m.m. och för familjen som vill leva lantlivet fullt ut finns även hönshus. Tomten gränsar till vacker skog med fina naturstråk. Samtidigt som läget är lantligt nås centrala Broby på några minuter med cykel. Närhet till förskolor, skolor, mataffärer, vårdcentral och busstation underlättar vardagen för den aktiva familjen. Närmsta badplats är Tydlingesjön på endast ca 3 km.

Varmt välkomna att boka in er till visning via vår hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna