Broby

Krögers väg 3

Såld
  • 8 rum
  • 166 kvm
  • Villa

Unikt hus med stora möjligheter i centrala Broby!

Välkommen till denna unika och speciella tvåhusfastighet med många möjligheter - ett hus att förälska sig i! Här erbjuds ett 2-planshus i suterräng för den större familjen eller för den som trivs bäst med stora ytor. Varje våning kan ha sitt eget syfte med kök och badrum på vardera plan. Nedre plan går även att göra om till kommersiell verksamhet eller varför inte hyra ut? Med egen ingång, kök, tvättstuga, bastu och toalett är möjligheterna många. På både den stora balkongen och uteplatsen njuter man av ett svårslaget söderläge med solens värme hela dagen. Bergvärmen håller nere driftskostnaderna och håller huset med en jämn och skön värme.
Huset som byggdes 1983 ligger på en höjd med fantastisk utsikt över bostadsområdet, söker nu en ny familj som kan förnya och modernisera med en varsam och kärleksfull hand. På Krögers väg 3 bor man bekvämt i ett villakvarter samtidigt som friheten infinner sig på tomten som är generös i sin storlek och delvis insynsskyddad.

Området är lugnt och barnvänligt med närhet till allt och bara gångavstånd till centrala Broby.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna