Upplands-Bro, Bro

Ängsuddsvägen 37

Såld
  • 4 rum
  • 85 kvm
  • Villa

UNIK SJÖFASTIGHET VID MÄLARENS STRAND

Chans att förvärva unik sjöfastighet vid Mälaren! På kort avstånd från tätort i Kungsängen och Bro finner du här det lantliga lugnet i tillvaron på denna ovanligt stora sjötomt om hela 9 690 kvm. Flera av fastigheterna i området är generationsägda, det är ytterst sällsynt m försäljningar i området.

Nu finns den unika chansen att förvärva denna stora sjöfastighet vid Mälaren!
På kort avstånd från tätort i Kungsängen och Bro, i lantliga omgivningar, finner du här lugnet i tillvaron på denna ovanligt stora sjötomt om hela 9 690 kvm. Flera av fastigheterna i området är generationsägda och det är ytterst sällsynt med försäljningar i området.
Charmigt och gediget timmerhus som byggdes i Dalarna år 1870 och som flyttades och återuppbyggdes på denna plats år 1966. Ca 85 kvm med gott om karaktär och allmogecharm där vardagsrummet med sin takhöjd och murad öppen spis blir den självklara samlingspunkten. I köket finns en vedspis och i vardagsrummet även en luftvärmepump som ger lägre energikostnader. Tre sovrum finns också i huset liksom toalett. Fiber är indraget.
På fastigheten finns utöver boningshuset ett gästhus, ett uthus med förråd/gästrum, tvättstuga med dusch och bastu och snickarbod/verkstad, ett fristående förrådshus, ett växthus och trädgårdsland, en jordkällare, en äldre sjöbod och en lekstuga. Plan och barnvänlig tomt. Båthamn finns på nära avstånd.
Mycket finns att göra i kommunen! Flera stall och golfbanor finns i den direkta närheten och det finns alltid något att hitta på i Upplands-Bro.
Den stora frågan blir: fritidshus eller permanentboende? Välj själv, men njut vilket som... Fastigheten måste upplevas på plats.
Tillträde kan ske under sensommaren.
Huset är besiktigat och energideklarerat (se pdf:er under "dokument").
Välkommen hem!

OBS! Säljarna tar ej emot bud innan den ordinarie visningen söndag den 1 augusti kl 11.45-12.30 - Varmt välkommen!

(Vissa inventarier såsom möbler och verktyg kan övertas enligt särskild överenskommelse med säljaren).

Mer om mäklarna