Borgvik

Sjöhagsvägen 39

  • 6 rum
  • 210 kvm
  • Villa
Högstbjudande 4 495 000 kr

DRÖMMEN OM ETT HÄLSOSAMT HUS I SJÖNÄRA LÄGE!

Vi har nu nöjet att presentera detta klimatsmarta och väl genomtänkta hus i det omåttligt populära Borgvik! Huset breder ut sig över goda 210 kvadratmeter och man har med stor medvetenhet och varsamhet gjort exklusiva material -och produktval som främjar en hälsosam och kemikaliefri livsstil. Här har man goda odlingsmöjligheter både utomhus och i ett stort växthus om 17 kvadratmeter.

Man har tagit tillvara och återvunnit flertalet material, som exempelvis det vackert skimrande skiffergolvet i hallen som tidigare varit ett skiffertak.
En lyxig gasspis är det första som fångar blicken när man kliver in i köket och denna tar huvudrollen i det välplanerade köket. Köket byttes 2017 och är i klassisk stil och av högsta kvalitet från Lidhults. Luckor och lådor har man låtit behandla med en kemikalie -och cancerogenfri färg som inte skall påverka det man förvarar i dem. En trevlig köksö markerar mitten av köket och vid sidan står en nyinstallerad braskamin. På andra sidan av köksön har vi ett rymligt kallskafferi.

Vidare in ihuset, via tvättstugan, har vi ett stort helkaklat badrum med golvvärme. Här har man nyligen satt in nytt badkar, nya duschväggar och ny toalett.
Via köket når vi både ett ljust och härligt vardagsrum och det ljuvliga uterummet med stora dubbeldörrar i glas och ett nytt glastak. En liten gömd överraskning i vardagsrummet väntar den som kommer på visning!
På övre plan har vi fyra rymliga sovrum, en wc och stora ytor för socialisering och avkoppling.

Huset har i genomgående massivt trägolv och väggar som behandlats med naturliga behandlingar.

Garagebyggnaden är rymlig med sina 70 kvadratmeter och förutom själva garaget finns här också ett 35 kvadratmeter stort hobbyrum. Här är det endast din fantasi som sätter gränsen för vad man kan göra med detta utrymme!

Ett visst möblemang medföljer.

Sist men inte minst så har man en egen båtplats några hundra meter från huset!

Varmt välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Borgvik

Sjöhagsvägen 39

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.