Brunneby, Borensberg

Sundlingsvägen 16

Såld Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 99 kvm
  • Villa

Sekelskiftesvilla i gamla delen av Borensberg med utsikt över Motala ström

Välkommen till Sundlingsvägen och denna underbara sekelskiftesvilla med ett perfekt läge i den gamla delen av Borensberg. Här möts du av en härligt grönskande trädgård fylld av vackra rabatter, träd och buskar samt en porlande damm med guldfiskar. På fastigheten finns dels en större huvudbyggnad med en fantastiskt utsikt över Borensberg och Motala ström, samt ett fullt inrett gästhus med alla bekvämligheter. Allt är stilrent och omsorgsfullt renoverat och i toppskick.

Huvudbyggnadens entréplan har ett vackert kök med mörk skåpinredning och klassiskt vitt kakel ovan bänkskivor. Intilliggande vardagsrum har bland annat en öppen spis med kassett. Via några vackra trappsteg i granit kommer ni vidare ner i ytterligare ett vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Stora fönsterpartier med spröjsade glas samt utgång till en av husets uteplatser. På entréplanet finns wc med klinkergolv och ljusa målade väggar. Ovanvåningen inleds med en möblerbar hall och utgång till balkongen vars utsikt är unik. Hur många fastigheter har Motala ström och anrika Göta Hotell i blickfånget?

Gästhuset fungerar perfekt som extrahus för långväga besök eller varför inte som ett eget hus för de större barnen. Entréplan med kök i vitt och ovanvåning med hall, badrum och två sovrum alt. om man önskar använda det ena som vardagsrum. I källarplanet finns en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Gästhuset inkluderar också förråd och garage. Vid ena gaveln finns en mycket charmig uteplats delvis under tak samt ytterligare ett mindre gårdshus eller förråd. Här kan du utan insyn koppla av i lugn och ro.

Genom Klakorps boendeförening erbjuds möjlighet till båtplats och kräftfiske i Motala ström.

Mer om mäklarna