Borensberg, Borensberg

Norrbygatan 11

Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 170 + 75 kvm
  • Villa
Utgångspris 4 995 000 kr

Villa Källvik anno 1914

Vid kanten av Motala ström står Villa Källvik, denna sekelskiftesvilla som sedan 1914 blickat ut över vattnet där strömmen möter Göta kanal. Detta hem, på totalt ca 250 kvm representerar tidlös charm och modern elegans. Renoverat med varsam hand, med största hänsyn till husets karaktär och historia. Materialvalen är tidsenliga med respekt för husets själ och intryck, samtidigt som det uppdaterats med alla bekvämligheter för ett modernt liv.

När du kliver in genom dörren möts du av rymliga, ljusa rum som ger ett lugn genom sin karaktär och stil. Det öppna platsbyggda köket med smakfulla detaljer och moderna vitvaror bjuder in till både vardaglig matlagning och stora middagsbjudningar under alla årets tider. Vardagsrummet, med sina stora fönster som ramar in den fantastiska utsikten, är en perfekt plats att sjunka ner i en fåtölj och låta blicken vila på vattnets lugnande rörelser.

Från grinden till den idylliska trädgården leder en grusgång fram till en pampig stentrappa och en kalkstensterass med utsikt över vattnet. Trädgårdens lummiga vrår kantas av fruktträd, bärbuskar, rosor och pioner. Det är en plats med ett läge, där drömmen kan bli en vardag. En plats där man kan börja dagen med ett morgondopp från småbåtshamnens brygga, för att sedan avnjuta frukosten på någon av trädgårdens alla sittplatser.

Här, på dessa gröna ytor och i dessa skyddade vrår, finner du en fristad från vardagens brus, där varje stund blir en möjlighet att uppleva naturens skönhet och lugn. Och alltid, som en ständig bakgrund till denna idyll, hör du det mjuka ljudet av Motala ström som påminner dig om platsens unika charm och skönhet.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Borensberg, Borensberg

Norrbygatan 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 4 700 000 kr
  • 4 700 000 kr Budgivare 1 2024-06-11 09:42