Bjuv, Bjuv

Prästkragen 28

Såld
  • 4 rum
  • 87 kvm
  • Villa

RENOVERINGSCHANS - Här erbjuds stora möjligheter till ett riktigt bra pris!

RENOVERINGSCHANS - HÄR ERBJUDS STORA MÖJLIGHETER TILL ETT RIKTIGT BRA PRIS!

Välkommen till ett av Prästkragens idylliska atriumhus - en unik boendemiljö som väver samman arkitektonisk skönhet med grönskande harmoni. Bostaden är inte bara ett hus, det är ett hem där varje detalj är noga utformad för att skapa en närmast perfekt upplevelse med fokus på ljusinsläpp och att bli ett med naturen utanför.

Atriumhusens kreativa koncept omfamnar det centrala rummet, med en inbjudande innergård som öppnar sig mot den vidsträckta himlen kan man från flera platser i hemmet njuta av fantastiska solnedgångar. De karakteristiska trappstegsformade gavlarna pryds av inåtlutande taktegel som ger en enastående dimension till fasaden. Omgivna av vackra murar, pryds de privata trädgårdarna av grönskande prakt och avslöjar en inbjudande passage mot det gröna området som sträcker sig bakom varje hem. Trots de omslutande murarna och de insynsskyddade trädgårdarna är Prästkragen en plats som välkomnar naturen. Grönområdena som smyger sig mellan husen förlänger trädgårdarna och skapar en förtrollande förlängning av utomhusytan. Gatornas generösa bredd och mjukt kurvade linjer ger gaturummet en öppen känsla och en levande atmosfär.

Bostaden är i behov av renovering men erbjuder enorm potential att skapa ett ljust och mysigt hem att trivas i. Flertalet originaldetaljer finns bevarade som bland annat stora smäckra fönster, fin stavparkett, trädörrar och inte minst murar och taktegel i original. I dagsläget finns två separata sovrum med möjlighet att göra ytterligare ett. Vidare finns ett väl tilltaget och rymligt vardagsrum med stora och härliga fönsterpartier ut mot den privata trädgården. Separat kök och badrum finns också.

Välkommen till Prästkragen, där arkitektonisk skönhet och ett grönskande paradis förenas för att forma den perfekta upplevelsen. Här är det inte bara fråga om ett hus, det är arkitektonisk skönhet när den är som bäst!

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

OBS! För den som är intresserad finns mer information om området Prästkragen framtagen av Bjuvs kommun under dokument på annonssidan.

Mer om mäklarna