Bjuv - Brogårda, Bjuv

Blekingegatan 3

Såld
  • 4 rum
  • 180 kvm
  • Villa

Fint 1-planshus på bästa läge med stora ytor, trädgård med potential & garage!

Med såväl varsam som bestämd hand, har detta fina 1-planshus uppförts i ett av Bjuvs bästa villakvarter. Med ett stenkast från kommunikationer, grönska och skolor, kan vi nu erbjuda detta suveräna hus perfekt lämpat för familjen som vill flytta in till ett nyckelfärdigt drömhem. Husets unika formspråk i kombination med disponering har noggrant planerats efter dagens balans mellan funktionalitet och modernitet. Nu finns möjligheten att bli "Bjuvs-bo" i ett av kommunens trevliga hus, missa inte chansen!

Villan fördelar sina totalt 216 kvadratmeter på fem rum och kök med garage i anslutning. Vardagsrum, kök och matplats ligger öppet och erbjuder stora sociala ytor. Tre rymliga sovrum, varav ett master-bedroom med eget badrum med dubbel-dusch och badkar samt en walk-in-closet. Centralt placerat mellan övriga rum finns ett praktiskt allrum, ett helkaklat badrum med dubbel-dusch samt en gäst-wc. Interiört präglas boendet av kvalitativa ytskikt som går hand i hand med moderna färger och tidlösa färger på golv, väggar och ytskikt. Huset håller hög kvalité i kombination med funktionella och komfortabla lösningar.

Köket från Kvik består av släta köksluckor i beige, rostfria handtag, matchat med en snygg stenmönstrad bänkskiva. Köket är fullutrustad med integrerad kyl, integrerad frys, industionshäll, micro, ugn, diskmaskin och köksfläkt. Två helkaklade badrum med ljusbeiga 60x60 keramikplattor samt en gäst-toalett. Båda är utrustade med duschhörna, kommod med underskåp , spegel, golvvärme, spotlights och det ena badrummet har även badkar. Vidare finner man ett separat klädvårdsrum med gott om förvaringsskåp, tvättmaskin samt torktumlare. På golvet vilar ett trämönstrad golv och samtliga väggar är slätspacklade och vitmålade.

I anslutning till huset finner man garage med förråddel. Trädgården god potential för den som vill skapa en egen oas på sikt, men lämnas i befintligt skick till köparen.

Här bor man med lyxen av nutidens bekvämligheter samtidigt som vi avnjuter en naturskön atmosfär. I området finns lekplats, förskolor och skola 1-9 och goda kommunikationer med buss och tåg. Sammantaget en plats man ogärna lämnar när man väl har fått smak på den.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna, anmälan krävs!

Mer om mäklarna