Bjuv

Astergatan 24

Såld
  • 5 rum
  • 143 kvm
  • Villa

Välplanerat enplanshus på hörntomt!

Välkommen till Astergatan 24 - ett välplanerat enplanshus i trevliga Bjuv!

Längst ner på en lugn gata finner vi detta fantastiska hem, med en rymlig boyta om ca. 143 kvadratmeter samt en hörntomt av generös storlek som ger dig gott om utrymme både inomhus och utomhus. Här har du alla möjligheter att skapa det alldeles egna drömhemmet i ett lugnt och trevlig område.

Bostaden erbjuder i dagsläget tre stycken rymliga sovrum och ett kontor, ett större vardagsrum samt ett modernt kök (2017) och matsal i öppen planlösning, med en köksö som på ett naturligt sätt delar av köket från matsalen. Här erbjuds även stor flexibilitet när det kommer till bostadens planlösning, några bärande väggar finns inte och ger därför möjlighet att skapa sin egen planlösning efter behov.

Utöver den rymliga och välplanerade bostaden finns även ett trevligt uterum i anslutning till huset där man med fördel spenderar sommarkvällarna tillsammans med familj och vänner. I den charmiga och välskötta trädgården som är full av grönska finns flera mysiga platser där man kan njuta av solen stora delar av dagen. Vi finner även ett garage samt förråd på tomten.

Bara några hundra meter från bostaden finns en förskola för de mindre barnen samt inom säkert cykelavstånd skola åk 1-9 för de lite äldre barnen. Inom räckhåll finns dessutom ett trevligt friluftsbad och en fin skatepark som båda är väldigt uppskattade bland de yngre som bor i området. Helsingborg och andra destinationer är lättillgängligt via buss eller tåg från Bjuv C, bilfärden till Helsingborg tar bara cirka 15 minuter. Bjuv centrum ligger några minuter bort och inkluderar faciliteter som vårdcentral, matbutiker samt systembolag och andra fritidsaktiviteter.

Bostaden är besiktigad och försäkrad för dolda fel.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna