Billesholm, Billesholm

Albertsgatan 8

Såld
  • 4 rum
  • 105 kvm
  • Villa

Välkommen till denna trevliga 1-plans villa, belägen på en hörntomt i ett lugnt villaområde.

Här presenteras en rymlig bostad om 105 kvadratmeter på ett plan, vilket skapar en bekväm vardag för hela familjen. Den generösa tomten sträcker sig över 900 kvadratmeter och erbjuder omfattande möjligheter för trädgårdsentusiaster.

Vid entrén möts du av en välkomnande hall med gott om plats för att hänga av dig ytterkläderna. Efter några steg in i bostaden öppnar sig ett rymligt och öppet vardagsrum, där det finns gott om plats för att bjuda in nära och kära till mysiga stunder.

Från vardagsrummet tar du dig vidare till köket, som även rymmer ett matbord. Möjligheten att öppna upp rummet ännu mer finns genom att riva väggen mellan kök och matbord, vilket bidrar till extra utrymme och en luftig atmosfär. Det tidlösa köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn och spis. Genom köket når du det rymliga uterummet, perfekt för avkoppling under varma sommarkvällar.

Bostaden rymmer tre sovrum, varav ett för närvarande används som kontor. Det flexibla utnyttjandet av rummen ger möjlighet att anpassa dem efter individuella behov. Dessutom finns ett badrum och en gästtoalett. Det större badrummet har nyligen genomgått en renovering med noggrant utvalda detaljer för att skapa en enhetlig atmosfär. Här finns dusch, handfat, toalett och förvaringsmöjligheter.

Bostaden har en separat tvättstuga med förvaringsutrymmen och tvättmaskin. Från tvättstugan har du tillgång till en uteplats och den rymliga trädgården, vilket ger stora möjligheter att odla växter och sköta trädgården efter egna behov.

För bilägaren finns både garage och carport, vilket gör det smidigt att parkera bilen efter en lång arbetsdag.

Läget är med närhet till allt, särskilt kollektivtrafik för dem som pendlar till jobbet eller har barn som behöver transport till och från skolan. Här erbjuds en harmonisk livsstil med både praktiska faciliteter och utrymmen för avkoppling.

Utförda renoveringar:
2011 - Fönsterbyte till 3-glas på framsidan av huset
2012 - Installation av luft vattenpump
2014 - Byggt uteplats
2020 - Byte av spis och fläkt
2021 - Badrumsrenovering
2021 - Inglasat uterum
2021 - Garageportar
2022 - Takbyte

Mer om mäklarna