Billesholm, Billesholm

Toffelmakaregatan 19

Såld
  • 5 rum
  • 135 kvm
  • Villa

1-plansvilla med pool, spabad, garage & Attefallshus!

Sluta leta, du har hittat helt rätt. In på en av Billesholms lugna gator kan vi nu presentera detta välplanerade 1-planshus beläget på riktigt bra tomt. Ett gediget hus uppfört 2010 av LB-hus, med god disponering, garage, pool och spabad. Kan inte bli mycket bättre!

Huset fördelar sina 135 kvadratmeter på fem rum och kök, varav tre sovrum. Lägg där till 24 kvadratmeter garage och ett Attefallshus på tomten om 15 kvadratmeter. Invändigt finner man ett luftigt modernt kök med fullutrustad maskinpark. Köket ligger öppet mot matplats och vardagsrum, vilket skapar en social miljö med plats för stora sällskap. Huset erbjuder tre lättmöblerade sovrum, varav ett master-bedroom. Vidare finner man två helkaklade badrum samt en separat groventré med tvättmaskin och torktumlare. Från tvättstugan har man anslutning till garage. Samtliga innerväggar är slätspacklade, med undantag för några få tapetväggar. På golvet vilar ett parkettgolv. Utvändigt finner vi en ombonad trädgård med häckar, gräsmatta, stenläggning. Fint pool-område med ett spabad i anslutning. Slutligen även ett perfekt Attefallshus, lämpat som gästhus eller kontor.

Billesholm i Bjuvs kommun är en hemtrevlig tätort beläget i nordvästra Skåne. Det ligger mellan jordbruk, bebyggelse och friluftslivet ständiga närvaro. Närheten till Söderåsen, Ängelholm och Helsingborg möjliggör goda förbindelser till allt man kan önska sig i vardagen. Här finns bra service med närbutik, idrottsföreningar och goda kommunikationer. För barnfamiljen finner vi lekplatser, aktiviteter, förskolor och en skola. För pendlaren finns goda kommunikation med tåg och buss, och för bilpendlaren ligger E4/E6 inom nära räckhåll.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse. Välkommen Hem.

Mer om mäklarna