Huset, garaget och tomten från vägen.

Forsmon, Bergeforsen

Hökarvägen 12

Såld
  • 5 rum
  • 90 kvm
  • Villa

Charmig 1,5 plans villa på mycket trivsam solig och barnvänlig tomt!

Välkomna till Hökarvägen 12!

Villan har genomgått en del större renoveringar under den senaste åren, såsom ny liggande träfasad med tilläggsisolering, 3-glas fönster, nyare praktiskt kök, helkaklat badrum och kall garage med gjuten platta. Ny el och elcentral. Uppvärmning genom jordvärme för låg drift kostnad. Ladd station finns för elbil vid huset.

Vi möte av en entréveranda med god plats för morgon fikat. Vidare in i huset har vi en entréhall som leder oss vidare in till det moderna, praktiska köket med matplats. Från hallen och köket är det ingång till vardagsrum/matrum i vinkel samt utgång till stor veranda med plats för trivsam avkoppling och gemenskap, på verandan finns även en solskyddande markis. Nytt helkaklat badrum med bubbelbadkar. I entréhallen och i köket är det vattenburen golvvärme. Boytan är ca 90 kvm och fördelas på 5 rum och kök vara 3 sovrum, 2 på övre plan och 1 på källarplan.

Övre plan med mindre hall, två sovrum och en toalett samt kattvindar för förvaring.

Källarplan med ett rymligt sovrum. Tvättstuga/pannrum med tvättmaskin, tumlare och NIBE jordvärmepump. Förråd och matkällare samt utgång till tomten.

På tomten finns ett fristående kallgarage med gjuten platta ca 35 kvm.

Bergeforsen/Forsmon är ett populärt bostadsområde med sitt korta avstånd till Timrå centrum. I närheten finns trevliga badplatser såsom Lögdösjön, fiske i Bergeforsen och rekreation. Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva, i närhet från bostaden finner du matbutik, grönområde, kyrka, förskola, skola, direkt anslutning till E4:an, snabbmatställe samt kommunikationer.

Knappa 100 meter från bostaden nås närmaste busslinje som tar dig vidare mot Timrå/Sundsvall centrum eller vidare mot Stavreviken/Söråker/Tynderö.

Mer om mäklarna