Ormkärr, Bandhagen

Gällerstagränd 93

  • 5 rum
  • 98 kvm
  • Radhus
Utgångspris 4 950 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Gavelradhus med toppenläge i populärt kvarter

Välkommen till detta charmiga gavelradhus med friköpt tomt, beläget i en lugn och barnvänlig miljö på Gällerstgränd 93, Ormkärr. Med en lummig trädgård som badar i sydvästlig sol är detta hem perfekt för den som söker harmoni och trivsel.

Huset erbjuder tre till fyra rymliga sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen eller möjligheten till ett hemmakontor eller hobbyrum. Det generösa vardagsrummet är försedd med en öppen spis som skapar härlig mysfaktor. Vidare finns det sociala köket med gott om arbetsyta, vilket gör matlagningen till en njutbar upplevelse. Två helkaklade badrum, varav det ena med golvvärme och tvättmöjligheter. Dessutom finns det en praktisk garageplats i länga för bekväm bilparkering.

Här bor du i ett område med trevliga grannar och god gemenskap. Närhet till skola, förskola och till Älvsjöskogens naturreservat med elljusspår och utegym samt långsjön med badplats, café och volleybollplan. Här kan du också vinterbada eller åka skridskor under vinterhalvåret.

Med promenadavstånd till bussar som trafikerar Älvsjö-Hagsätra-Högdalen samt tunnelbanan i Hagsätra och pendeltåget i Stuvsta, är detta hemmet som erbjuder både bekvämlighet och tillgänglighet för en aktiv livsstil.

Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska radhus!

Boka visning

  • Varmt välkomna på visning! - Anmäl gärna intresse på mäklarens hemsida för att inte missa någon info.

  • Varmt välkomna på visning! - Anmäl gärna intresse på mäklarens hemsida för att inte missa någon info.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ormkärr, Bandhagen

Gällerstagränd 93

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.