Bandhagen - Ormkärr, Bandhagen

Glanshammarsgatan 167

Såld
  • 5 rum
  • 86 kvm
  • Villa

Gavelradhus mot naturresarvat med stor tomt

Detta charmiga friköpta gavelradhus är en sällsynt pärla belägen i ett fridfullt och naturskönt område, direkt intill ett vackert naturreservat. Med sitt unika läge erbjuder detta hem en oas av lugn och ro, perfekt för naturälskare och de som söker en fristad från stadens brus.

Hemmet välkomnar dig med en rymlig och inbjudande atmosfär. Det stora köket är hjärtat i detta radhus och utgör en perfekt plats för att umgås och njuta av måltider i större sällskap. Den generösa matplatsen rymmer lätthet en stor familj eller vänner och har en naturlig koppling till den privata altanen och den prunkande trädgården. Här kan du njuta av grillkvällar, koppla av med en kopp kaffe eller helt enkelt ta in den vackra naturen som omger dig.

Bostaden har idag två sovrum med möjlighet till ytterligare två. Uppe på de övre planet var de ursprungligen ett sovrum. Se alternativ planlösning. Nere i allrummet på källarplan är det fler grannar som byggt om till gästrum/kontor.

Denna gavel radhus är den perfekta platsen för den som söker harmoni och närhet till naturen samtidigt som man inte vill ge upp bekvämligheter och utrymme för större sällskap. Det är en plats där du kan skapa minnen med familj och vänner, och där du kan koppla av och njuta av det bästa som både hemmet och naturen har att erbjuda.

Möjlighet finns att boka in visning. Kontakta Christian Zettergren för mer information.

Mer om mäklarna