Bälinge, Bälinge

Åsgunnsvägen 6

REDO™
  • 7 rum
  • 158 + 54 kvm
  • Villa

Härlig villa på lugn gata med stor trädgård, pool och garage

Välkommen till Åsgunnsvägen 6, där drömboendet blir verklighet. Denna imponerande villa erbjuder en perfekt kombination av lyx, komfort och en avslappnad livsstil. Belägen i ett lugnt och familjärt kvarter blir detta ditt egna drömhem.

Villan är fördelat på två plan där man på nedre plan har stora sociala ytor i både kök och vardagsrum, två sovrum och badrum samt tvättstuga. I vardagsrummet har man lyxat till det med en kamin och därifrån tar man sig ut till det stora inglasade uterummet. På bostadens övre plan finns ytterligare tre sovrum, allrum, badrum samt ett förråd för praktisk förvaring. I den helt magiska trädgården finns en stor pool med soldäck och tillhörande poolhus med bastu, en välskött finplanerad trädgård med fruktträd och buskar. Vid uppfarten finns ett stort dubbelgarage och plats för parkering även framför garaget. Sammantaget en gedigen fastighet med både charm och lyx.

I Bälinge bor ni i ett bekvämt och barnvänligt område endast ca 10 minuters bilresa från Uppsala centrum. Väljer ni åka kommunalt kan ni ta buss nr 104 & 111 som går varje kvart. I Bälinge finner ni inom gångavstånd affär, skola F-5, flera förskolor, biblioteksfilial, en idrottsplats, flera fotbollsplaner varav en med konstgräs samt Bälingebadets utomhusbad med 25-meters bassäng, en mellanbassäng och en barnpool. Bälinge har ett utvecklat idrottsliv där Bälinge IF erbjuder möjligheter att utöva sporter som fotboll, innebandy, bordtennis samt skidåkning. I området finner ni även ett elljusspår med utegym. Bälinge är helt enkelt lite av ett paradis för barnfamiljer!

Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bälinge, Bälinge

Åsgunnsvägen 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.