Garpan, Åtvidaberg

Hjortronvägen 9A

Såld
  • 4 rum
  • 136 kvm
  • Villa

Perfekt planerat och hemtrevligt kedjehus på hörntomt!

Välplanerat och hemtrevligt kedjehus om fyra rum och kök beläget på en stor, välskött och barnvänlig hörntomt.

Hemtrevligt och smart planerat kedjehus från 1970 med sociala ytor och fint ljusinsläpp. Huset har fyra rum och kök och bjuder på fräscha ytskikt, bra planlösning och behagliga färgval. Huset har fått ett snyggt nytt kök från Epoq med smarta lösningar, nya golv på entréplan och nya ytskikt i stort sett hela bostaden senaste året. Detta gör att det känns nytt och fräscht och modernt! Dessutom är all el nyligen omdragen.

Det första som möter dig i huset är den inbjudande och öppna hallen med goda avhängningsmöjligheter och en eldstad som ger härlig värme. Vidare finns ett nyrenoverat, modernt och fint kök med gott om plats för matbord och stolar. Intill köket finns en praktisk tvättstuga med bra förvaring och tvättmaskin och tumlare. Huset har tre sovrum, varav ett kan göras till två om man önskar, två badrum och ett rymligt, lättmöblerat och socialt vardagsrum med generösa sällskapsytor, stora fönster och gott om plats för soffa och matgrupp. Det ena badrummet är lite äldre men funktionellt med badkar. Det andra är fräscht med snygga våtrumstapeter, dusch med duschvägg, handfat med kommod, bra förvaringsskåp och toalett.

Den stora, välskötta och barnvänliga trädgårdstomten som hör till huset har stora gräsytor, många soltimmar och välskött gräsmatta. Här finns även ett garage med goda förvaringsmöjligheter samt en stor, trevlig och takbeklädd altan med trätrall och lättmöblerade ytor.

Mer om mäklarna