Björsäter, Åtvidaberg

Björsäter High chaparall

Såld
  • 6 rum
  • 175 kvm
  • Villa

Bo med utsikt över sjön Risten

På Björsäter High chaparall hittas denna villa från 1977 - ett stort och öppet boende med magisk utsikt mot sjön och skogen. Tillgång till både båtplats och brygga!

Varmt välkommen till Björsäter High chaparall och detta öppna hus där det behövs lite renovering, men som erbjuder en chans att skapa ett hem efter eget tycke. I den här rymliga bostaden får du plats för det mesta.
Här bor du i slutet på vägen mitt i naturen. Ett helt unikt tillfälle!

Förutom det stora härliga huset erbjuds ett stort garage på ca 100kvm som bl.a innehåller två stallplatser för två mindre hästar.

Den inbjudande och öppna hallen med hatthylla och gott om plats för jackor och skor skapar ett gott första intryck av detta hus. Vidare finns ett praktiskt och funktionellt kök, fyra sovrum, två klädkammare samt ett rymligt, charmigt och öppet vardagsrum med mycket dagsljus, generösa sällskapsytor, öppen spis, vacker utsikt och generös takhöjd. Badrummet är stort med toalett, detta rum behöver iordningställas. Huset har även en stor tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Här intill finns en stor bastu som inbjuder till härliga bastubad.

Till bostaden hör en stor och takbeklädd balkong med sol hela morgonen och förmiddagen samt en inglasad altan med trädäck och plats för soffgrupp. Från dessa platser kan man betrakta husets stora, lummiga och rogivande skogstomt med många soltimmar och stora gräsytor. Den fantastiska utsikten kan man även ta del av från ett uppbyggt trädäck och en kort promenad ner till sjön finns möjlighet till båtplats och brygga.

Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna