Björsäter, Åtvidaberg

Smedstorpsvägen 41

Såld
  • 5 rum
  • 123 kvm
  • Villa

Lantlig villaidyll i natursköna Björsäter mellan Linköping och Åtvidaberg

Med ett lantligt och idylliskt läge finner vi detta välplanerade och välbevarade hus i Björsäter. Huset är byggt 1987 och erbjuder 3 sovrum, öppna ytor för sociala sammanhang, ett modernt stort kök i lantlig stil, rymligt vardagsrum, allrum, ett badrum, ett duschrum, tvättstuga, stor hall och vind. Bredvid huset har du även ett garage med plats för din bil och eller förvaring samt ett gästhus med förrådsdel.

Huset har en härlig trädgårdstomt på nästan 984 kvadratmeter med stora gräsytor, fin växtlighet, dubbla uteplatser varav ena under tak samt garage med bra förvaring. Huset ligger väldigt fint beläget långt in på en lugn gata med endast några få hus runt om och med begränsad insyn.

Lägesmässigt ligger detta hus väldigt bra, mellan Linköping och Åtvidaberg. Underbar atmosfär med vacker natur överallt i omgivningarna och tre närliggande sjöar. Precis i närheten finns skola och förskola, en mindre matbutik, gym och endast ca 3 km från bostaden ligger en mysig badplats. Med några minuters promenad till busshållsplatsen kan du även ta dig till Linköping och Åtvidaberg. Med bil tar det ca 30 minuter till Linköping och ca 20 minuter till Åtvidaberg.

Sammantaget är detta ett hus för dig som drömmer om ett liv på landet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Mer om mäklarna