Åtvidaberg, Åtvidaberg

Blidsätersvägen 7

Såld
  • 6 rum
  • 176 + 33 kvm
  • Villa

Idyllisk villa mellan Linköping och Åtvidaberg med många rum och moderna bekvämligheter!

Varmt välkommen till detta fantastiska hus som ligger med en lantlig idyll mellan Linköping och Åtvidaberg!
Detta fantastiska hus, uppfört år 2007, bjuder på en perfekt kombination av modern bekvämlighet och naturskön omgivning. Med hela fem sovrum finns gott om plats för både familj och gäster.

Huset är utformat med en genomtänkt planlösning och hög standard, vilket gör det till en inbjudande och trivsam bostad. I det rymliga vardagsrummet får du njuta av en varm atmosfär tack vare den öppna spisen och härliga utsikten åt tre håll, perfekt för mysiga kvällar och sociala sammankomster.
Köket som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet är i ett fint, välbevarat skick med allt som behövs i ett kök, såsom gott om förvaring, plats för matgrupp, diskmaskin samt hel kyl/frys.

På bostadens första våning finnes även ett rymligt sovrum, tvättstuga samt ett stort helkaklat badrum med wc, handfat, bubbelbad och bastu. Från badrummet har du även utgång till det inglasade uterummet för att smidigt kunna ta dig ut till spabadet på bostadens baksida.
Vidare på övervåningen finnes fyra sovrum varav tre av dem är väl tilltagna i storlek och det fjärde är något mindre och går även bra att använda som kontor eller klädkammare. Från rummen finns även tillgång till kattvindar för extra förvaring. Här på övervåningen finns även ett rymligt helkaklat duschrum med dusch, wc och handfat.

För de soliga dagarna erbjuder huset en imponerande terrass, komplett med ett stort inglasat uterum. Denna oas blir snabbt ett favoritställe att koppla av och umgås med vänner och familj. Terrassen skapar en naturlig övergång mellan inomhus- och utomhuslivet då du har utgång från både vardagsrum, kök och badrum och ger möjlighet att njuta av den omgivande naturen året om.
För de som söker extra lyx och avkoppling finns ett spabad i anslutning till terassen, perfekt för att varva ner efter en lång dag. Här kan du sitta under stjärnorna och låta vardagens stress försvinna.

Huset har en härlig trädgårdstomt i hörnläge på 1 092 kvadratmeter med stora gräsytor, fin växtlighet, begränsad insyn och endast några få hus runt omkring.

Lägesmässigt ligger detta hus väldigt bra, mellan Linköping och Åtvidaberg. Underbar atmosfär med vacker natur överallt i omgivningarna och tre närliggande sjöar. Precis i närheten finns skola och förskola, en mindre matbutik, gym och endast ca 3 km från bostaden ligger en mysig badplats. Med några minuters promenad till busshållsplatsen kan du även ta sig till Linköping och Åtvidaberg. Med bil tar det ca 30 minuter till Linköping och ca 20 minuter till Åtvidaberg.

Med sitt lantliga läge, moderna bekvämligheter och de fantastiska utomhusfaciliteterna blir detta hus snabbt en plats där du och din familj kan skapa minnen för livet. Missa inte chansen att få uppleva allt detta själv.
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och för att boka tid för visning!

Mer om mäklarna