Nässlan, Åstorp

Villagatan 26

Såld
  • 2 rum
  • 97 kvm
  • Villa

charmigt hus med stor potential!

Här är chansen att omvandla ett hus till din helt egna vision av ett drömhem. Fastigheten erbjuder en spännande möjlighet att skapa ett unikt boende med din personliga touch. Med betoning på renoveringsbehovet kan du forma detta hus till något speciellt som uppfyller alla dina önskemål.

På en av Åstorps mest idylliska och lugna gator får du den äran att bekanta dig med detta enplanshus. Perfekt beläget på en av områdets största och mest välkomnande hörntomter, som sträcker sig över imponerande 1000 kvadratmeter. Med sitt byggnadsår från 1959 och den klassiskt tidlösa tegelstilen, utstrålar detta hus en genuin känsla av hemtrevnad. Här presenteras inte bara en fastighet med potential, utan en möjlighet att skapa ett liv fyllt av komfort och gemenskap.

In genom ytterdörren möts du av en djup och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter för ytterkläder, vidare genom hallen välkomnas ni upp till övervåningen, där 97 väldisponerade kvadratmeter öppnar upp sig. Det rymliga och karaktärsfulla köket tar omedelbart din uppmärksamhet. I direktanslutning intill köket finner du det första allrummet, en inbjudande yta av flödande solljus som fyller rummet med livgivande energi. Här finner du generösa ytor och en atmosfär som skapar den ultimata miljön för minnesvärda stunder med nära och kära. Planlösningen fortsätter och vidare möter vi sovrummen, som utstrålar en känsla av trygghet och avkoppling. Badrummet, strategiskt placerat i anslutning till sovrummen, förenar bekvämlighet och funktion på ett enkelt sätt. Vidare i detta hem har du tillgång till ett till luftigt allrum som skapar en avslappnad och inspirerande atmosfär. Sammanhängande till allrummet finner vi det vinterbonade uterummet, plats som väntar på härliga stunder fyllda med minnen av nära och kära under alla årstider. Utblicken över den grönskande trädgården blir en naturlig förlängning av det inre utrymmet och erbjuder en känsla av samhörighet med naturen.

Källarplanet, med sina generösa takhöjder, erbjuder goda möjligheter. Här finner ni ett praktiskt garage för att skydda dina fordon, tvättstuga, ett rymligt kontor, pannrum, klädkammare och matkällare. Källaren erbjuder all ni kan tänkas behöva, generösa förvaringsutrymmen som kan anpassas för allt du kan tänka dig. Denna möjlighet bidrar till en organiserad och välbalanserad livsstil, där alla era behov är omhändertagna.

Åstorp är en hemtrevlig tätort i nordvästra Skåne, även känt som knutpunkten för järnvägar, erbjuds det goda kommunikationer över Skåne kollektivt samt med nära anslutning till E4/E6 är Åstorp bekvämt för pendlaren. Med sin närhet till Söderåsen, Helsingborg och Ängelholm möjliggörs det spännande utflykter. Det finns god service med livsmedelsbutiker, affärer, bibliotek och vårdcentral. För barnfamiljen finner vi förskolor och en grundskola upp till årskurs 9, lekplatser och aktiviteter.

Detta är mer än bara en bostad, det är ett hem som välkomnar dig till en värld av komfort, gemenskap och möjligheter. Ett hus som bär på historien från 1959 väntar på nästa ägare.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse.
Välkommen Hem.

Mer om mäklarna