Grytevad, Åstorp

Grävlingstigen 9

Såld
  • 4 rum
  • 132 + 5 kvm
  • Villa

1-planshus uppfört -22 med riktigt bra planlösning, rejäla sociala ytor, carport & förråd!

Nu finns ett av Grytevads trevligare 1-planshus ute till försäljning. Ett nybyggt hus uppfört -22 och beläget i familjevänliga Åstorp. Här finner man ett inbjudande boende med vitputsad fasad, stora fönsterpartier och matchande materialval, vilket ger ett mycket välkomnande intryck. Invändigt finner vi ett kvadratsmart boende med stora öppna sociala ytor, driftsnål energi och hög komfort!

Huset fördelas på ett plan med ca 132 kvadratmeter i boarea. Socialt entréplan med stilfullt Epoq-kök med fullutrustad maskinpark. Kök med köksö ligger öppet mot matplats och vardagsrum, precis som det ska vara i ett boende från 2020-tal. Lättmöblerat för stora sociala tillställningar, med plats för både större matbord och soffmöblemang. Från vardagsrummet når man dessutom trädgården som ligger i trevligt sydväst-läge och ombonas av ett lättskött trädäck. Vidare finner man ett helkaklat badrum med exklusiva materialval, duschhörna, handdukstork och dubbelvask. Separat klädvårdsrum med tvättmaskin, torktumlare och gott om plats för förvaring, och i anslutning finner man en helkaklad gäst-wc. Sovrummen är fördelade på två sidor av huset. Master-bedroom närmast entrén med plats för garderober. Övriga två rum nås från vardagsrum. Egen stenlagd uppfart med carport och tillhörande förråd finns i anslutning till huset. Sammantaget bor såväl den mindre som den större familjen riktigt bekvämt och praktiskt!

Åstorp är en hemtrevlig tätort beläget i nordvästra Skåne. Det ligger mellan jordbruk, bebyggelse och friluftslivet ständiga närvaro. Närheten till Söderåsen, Ängelholm och Helsingborg möjliggör goda förbindelser till allt man kan önska sig i sin vardag. Här finns bra service med restauranger, livsmedelsbutiker, affärer och bibliotek. För barnfamiljen finner vi flertalet lekplatser, aktiviteter, förskolor och en skola upp till årskurs 9. För pendlaren finns kommunikation med tåg och buss, och för bilpendlaren ligger E4/E6 inom nära räckhåll.

Huset är förbesiktigat genom Enspecta AB och försäkrat för dolda-fel.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mer om mäklarna