Åstorp-Östra, Åstorp

Kyrkbacken 7

Såld
  • 6 rum
  • 220 kvm
  • Villa

Här presenteras ett gediget hus på en lugn och populär återvändsgata!

Sammanfattningsvis är detta ett perfekt hus för familjen i sydväst läge med låga driftkostnader tack vare solpanelerna och FTX-ventilationen. Bekvämligheter med dubbelgarage och mängder av förvaring. Ett hus som under åren har blivit välskött av nuvarande ägare!

På populära öster i Åstorp kan jag här presentera ett gediget hus med goda kvaliteter!

Längst ner på en lugn villagata står detta gedigna 1,5 plans hus. Vi välkomnas in till 200 väldisponerade kvadratmeter med stora ytor för familjen att trivas riktigt bra i. Entéplan erbjuder ett stort vardagsrum med kamin i anslutning till uterummet och det stora köket. Köket som i anslutning till vardagsrummet öppnar upp för sociala tillställningar med vänner och familj. Vidare genom hallen når vi två stycken sovrum båda av bra storlek där det ena är i anslutning till trädgården. Ett större badrum finner ni nära till hands från sovrummen och det finns goda förvaringsmöjligheter genom garderober och klädkammare. Parkera enkelt bilen i garaget och kliv in i groventrén för mer förvaring och goda tvättmöjligheter.

En trappa upp välkomnas vi till ytterligare ett öppet allrum med charm och stor potential. Vidare finner vi mer förvaring med en större klädkammare, en toalett och två stycken sovrum. Där det ena sovrummet är av extraordinär storlek och egen in- och utgång.

På fastigheten som uppgår mot 850 kvadratmeter finner ni ett vackert trädgårdslandskap i omgivningen av den vackra Björnekulla kyrka. Stig ut från uterummet och koppla av i insynsskyddad och en harmonisk miljö som vätter mod sydväst. Här kan ni i lugn och ro njuta av solen från förmiddag till sen kväll.

Åstorp är en hemtrevlig tätort beläget i nordvästra Skåne. Det ligger mellan jordbruk, bebyggelse och friluftslivet ständiga närvaro. Närheten till Söderåsen, Ängelholm och Helsingborg möjliggör goda förbindelser till allt man kan önska sig i vardagen. Här finns bra service med restauranger, livsmedelsbutiker, affärer och bibliotek. För barnfamiljen finner vi lekplatser, aktiviteter, förskolor och en skola upp till årskurs 9. För pendlaren finns goda kommunikation med tåg och buss, och för bilpendlaren ligger E4/E6 inom nära räckhåll.

Hör av er till ansvarig mäklare för mer information!

Mer om mäklarna