Burlövs Egnahem, Arlöv

Kaprifolvägen 63

Såld
  • 5 rum
  • 118 kvm
  • Villa

Perfekt boende för familjen!

Detta charmiga radhus med två plan på Kaprifolvägen 63 erbjuder en rymlig och välordnad boendemiljö med gott om förvaringsutrymmen och lättmöblerade rum. Här finner du ett trivsamt radhus med en underhållsvänlig trädgårdstomt, såväl som bekväma parkeringsalternativ med både utomhusparkering och en egen garageplats i garagelängan.

På entréplanet möts du av ett stort och funktionellt kök med tillräckligt med utrymme för matbord och stolar. Direkt intill köket finner du tvättstugan som erbjuder utmärkta tvättmöjligheter samt generöst med förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är strategiskt placerat med en utgång mot den gröna gräsmattan, ett praktiskt förråd och inte minst det fantastiska uterummet i söderläge, vilket inbjuder till avkoppling och sociala stunder i naturskön omgivning.

I hallen på entréplanet finns ett fräscht badrum med duschhörna, toalett och handfat, samt en praktisk klädkammare för att hålla ordning på dina kläder och tillbehör.

På andra våningen finner du fyra rymliga sovrum och en sammanbindande hall. Vill man ha ett större sovrum eller allrum kan man enkelt ta bort en vägg och öppna upp. Övre planet har även ett rymligt badrum med toalett, badkar och handfat samt en ytterligare klädkammare för optimal förvaring.

Radhuset är beläget i en lugn och naturskön omgivning med direkt tillgång till naturliga områden. På endast 15 minuters promenadavstånd finns närmaste förskola, och därefter når du enkelt Burlövs centrum, Burlövsbadet och Burlövs station. Dessutom ligger motorvägen inom bekvämt avstånd, vilket gör det enkelt att pendla både till Lund och Malmö. Kollektivtrafiken har även en närliggande hållplats för ännu smidigare resor.
Varmt välkommen på visning för att uppleva detta bekväma och trivsamma boende på nära håll!

Mer om mäklarna