Liseberg/Älvsjö, Älvsjö

Lisebergsvägen 75

Såld
  • 5 rum
  • 118 kvm
  • Villa

Gavelradhus i barnvänliga Liseberg

Strax utanför innerstadens puls, i populära Liseberg som är en del av Älvsjö, finns det nu tillfälle att förvärva detta fantastiska gavelradhus om ca 140 kvm där ljuset flödar fritt genom tre väderstreck. Huset byggdes 1966 och karakteriseras av 60-talets funktionalism. På nedervåningen finner du ett tilltaget kök med gott om förvaringsmöjligheter, ett tilltaget vardagsrum med ljusinsläpp från två håll, ett sovrum med utgång till trädgårdens baksida, wc och tvättstuga. På det övre planet finns tre tilltagna sovrum samt ett stort badrum med utgång till en kungsbalkong med kvällssol. Här finns möjlighet att dela av ett av sovrummen för den som önskar ett femte sovrum. Från vardagsrummet nås en altan med plats för middagsbord. Runt huset sträcker sig en lättskött tomt som erbjuder sol från morgon till kväll. Radhusen ligger på bilfria gårdar med lekplatser mellan husen.

Under nuvarande ägares tid har följande renoveringar utförts:
2014 Nytt tak i hela huslängan
2015 Ny ventilation och byte av fönster på nedervåningen
2017 Nya fönster övervåningen + Uteplatsen i vardagsrummet.
2018 Relining av avlopp
2020 Renovering av stora sovrummet
2021 Renovering av hallen

Huset är försett med ett FTX-ventilationssystem vilket ger huset en bra inomhus ventilation året om.

Här bor man i en samfällighet med låg månadsavgift på 1490:- kronor. I avgiften ingår sophämtning, avlopp, garage samt tv och bredband via Tele 2. För endast 150 kr/månad har man möjlighet att ladda elbil i garage.

Området Lisseberg/Örby Slott är en lummig och barnvänlig del av Älvsjö. Här blandas villor, radhus och lägenheter. I området finns även vackra Örby Slottspark samt flera lekparker. Kommunikationerna är goda och endast 40 meter från huset nås en buss som tar dig till tunnelbana och pendeltåg. Vill man promenera nås pendeltåget ca 1 km bort.

Mer om mäklarna