Långbro, Älvsjö

Johan Skyttes väg 313

Såld
  • 6 rum
  • 104 kvm
  • Villa

Kanske ett av Älvsjös finaste hus

Välkommen till denna fantastiska bostad som har allt du behöver för att trivas och njuta av livet! Här kan du bo i ett hem som är i fint skick och har en social planlösning som är perfekt för att umgås med familj och vänner.

Genomgående hög standard med öppen planlösning mellan kök, matplats och ned till vardagsrummet. Huset har två fina helkaklade badrum på de övre planet och stor relax nere. Fem stycken sovrum eller fyra sovrum och hemma kontor.

Det här huset är perfekt för dig som vill ha en avkopplande och rofylld tillvaro i din egen trädgård. Här kan du bjuda in dina vänner och familj för grillkvällar eller bara njuta av sommardagarna på egen hand vid poolen. Trädgården är optimal och lätt att sköta. På framsidan finns pakering via stenbelaggd uppfart med laddstolpe för två bilar.

Huset har genomgått en total renovering från 2016 med:
* Nya fönster, Nytt tak, Ny el, Ny VVS, tilläggs isolerats och ny fasad, Dränering ( 2015 ), Ny luft/vatten värmepump med FTX återvinning samt utbyggnad med vattenburen golvvärme.

I ert nya bostadsområde finns det såväl lekparker som skolor och förskolor för barnfamiljen. Vivelparken, Långbro simhall, Herrängens skola, Långbrodalsskolan och Johan Skyttes skola där det även finns en BMX bana ligger ett stenkast ifrån bostaden.

På promenadavstånd finner ni också Fru Marias bak, Långbro Park med populära Långbro Värdshus, Älvsjöskogen med upplysta joggingspår. Långsjöbadet med badplats på sommaren, kiosk, restaurang Casa del Lago och skridskoåkning vintertid där även mysiga Herrängens gård finns en liten bit därifrån.

Bussar mot Älvsjö-Telefonplan- Fruängen finns också anslutning till bostaden.
Det är promenadavstånd till Älvsjö Centrum som erbjuder bra serviceutbud så som apotek, vårdcentral, konditorier, restauranger, matbutiker och gym. Det finns goda kommunikationer med såväl buss som pendeltåg. Centrum är under byggnation där även tunnelbana och tvärbana är planerad.

För veckohandlingen så finns de större matbutikerna i närheten. Både Willys vid Stockholmsmässan samt ett välsorterat Coop Forum i Västberga. Kungens Kurva och Heron City ligger en kort bilresa ifrån bostaden där det finns shoppinggalleria, IKEA, bio, gym och allt annat som kan tänkas.

Välkommen Hem!

Mer om mäklarna