Älvsjö - Långsjö, Älvsjö

Stockbergsvägen 13

Såld
  • 5 rum
  • 158 kvm
  • Villa

Härliga ytor - Energisnålt - bra läge mot allmänning

Energisnålt hus om ca 192 kvm med ett mycket bra läge mot lummig allmänning på lugn gata. Huset erbjuder en bra planlösning med genomgående ljusa och stor rum. Fint kök med bra arbetsyta och matplats för familjen invid burspråk. Stort härligt vardagsrum med kakelugn och utgång till uteplatsen och trädgården. Altan med sol från morgon till sen eftermiddag. Fyra bra sovrum, två på entréplan och två på det övre planet. Två badrum vara ena med bastu. Fin utemiljö med stenbelaggd uppfart med elstolpe, altanen i vinkel med sol hela dagen.

Energisnålt hus med låga driftkostnader! Energiförbrukningen inklusive elbilsladdare ligger på 14 850 kwh/år

Huset är ett arkitektritat Block Watne hus och är platsbyggt 1988.

Från bostaden har ni närhet till flertalet förskolor, Herrängensskola, Långbrodalsskolan och Johan Skyttes skola. Bussar mot Älvsjö- Gullmarsplan-Fruängen - Telefonplan finns också anslutning till bostaden.

På promenadavstånd finner ni också Långbro Park med populära Långbro Värdshus, Älvsjöskogen med upplysta joggingspår, Långsjöbadet med badplats på sommaren och skridskoåkning vintertid och även mysiga Herrängen gård. Runt hörnet finns också det nyrenoverade, populära parken Bergtorpskärret.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna