Älvsjö - Långbro, Älvsjö

Lievägen 32

Såld
  • 6 rum
  • 113 kvm
  • Villa

Härligt allrum - tre sovrum på samma plan - friköpt tomt

Välkommen på visning på Lievägen 32. Huset är på ca 181 kvm och garage på ca 50 kvm.

Det ljusa och rymliga allrummet är perfekt för att umgås med familj och vänner eller bara koppla av efter en lång dag. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus med utsikt mot trädgården. Tre bra sovrum på planet vara av master bedroom med klädkammare!

Ingång på entréplanet med stor rymlig hall med sovrum/arbetsrum i anslutning. Stor relax, separat tvättstuga och bra förvaringsutrymme. Stort garage med plats för bilar eller hobbyverksamhet. Bergvärme är installerat.

Tomten är friköpt. Här kan du njuta av frodig grönska, vackra blommor och harmonisk atmosfär. Det finn gott om utrymme för barnen att leka och för dig att odla dina egna grönsaker eller skapa din drömträdgård.

Det här är verkligen en unik möjlighet att skapa ett hem som inte bara uppfyller dina behov och önskemål, utan också erbjuder en livsstil där du kan njuta av naturen och trädgårdens skönhet.

Huset med är belägen i ett mycket barnvänligt område med närhet flera skolor och förskolor samt goda kommunikationer med buss som tar dig till T-bana (Fruängen) och pendeltåg (Älvsjö C). En kort promenad bort nås mysiga Långbro Park med populära Långbro Värdshus. I närområdet ligger även Långsjöns badplats med bad och lek på sommaren samt skridskoåkning på vintern, Herrängens gård med café och midsommarfirande, fotbollsplaner, lekparker, bmx-bana och Älvsjö skogens naturreservat med motionsspår.

Välkommen Hem!

Mer om mäklarna