Älvsjö - Långbro, Älvsjö

Pukslagargatan 38

Såld
  • 8 rum
  • 213 kvm
  • Villa

Byggmästarvilla i fint skick med härlig rymd och ljusinsläpp

Välkommen på visning på denna eftertraktade byggmästarvilla om ca 274 kvm. Huset är genomgående fint skick och har varsamt renoverats under åren. Huset har stora härliga ytor med ljust vardagrum med utgång till kungsbalkong med sol hela dagen. Fint kök med riktigt bra arbetsyta och förvaring med matplats för familjen. Huset har idag fem sovrum med möjlighet till ett sjätte varav 3 på de övre planet. Fint helkaklat badrum, två separata toaletter och relax med dusch och bastu. Stora ytor på de nedre planet med allrum, två - tre sovrum, välkommande hall med vattenburen värme. Goda förvaringsmöjligheter samt garage med ingång inifrån.

Trädgården är friköp med uppväxt trädgård, inramad av buskar och med gräsmatta för spel och lek. Fin utemiljö med stenläggning, insynsskyddad altan på baksidan med förmiddagssol.

Fastigheten har en låg driftkostnad med ca 13.000 kwh/år med betyg B.

Från bostaden har ni närhet till flertalet förskolor, Herrängens skola, Långbrodalsskolan och Johan Skyttes skola. Bussar mot Älvsjö- Gullmarsplan-Fruängen finns också anslutning till bostaden samt buss mot Telefonplan på promenadavstånd.

Promenadavstånd till Älvsjö Centrum med pendeltåg, flertalet bussförbindelser och bra serviceutbud. Centrum är under byggnation där även tunnelbana och tvärbana är planerad.

På promenadavstånd finner ni också Långbro Park med populära Långbro Värdshus, Älvsjöskogen med upplysta joggingspår, Långsjöbadet med badplats på sommaren och skridskoåkning vintertid och även mysiga Herrängens gård.

Anmälan krävs för visning!

Mer om mäklarna