Älvsjö - Långbro, Älvsjö

Pukslagargatan 51

Såld
  • 6 rum
  • 160 kvm
  • Villa

Hus från 2015 med fint läge i området

Snart visar vi detta fina hus uppfört år 2015 som erbjuder en modern och tilltalande planlösning som är perfekt för den som värdesätter både komfort och funktionalitet. Med sitt fina läge har huset mycket att erbjuda för den som söker en harmonisk livsstil i en trevlig miljö.

På Entréplan möts du av en social planlösning där vardagsrum, kök och matplats smidigt integreras för att skapa en inbjudande och öppen atmosfär. Här finns gott om plats för umgänge och aktiviteter med familj och vänner, samtidigt som stora fönster släpper in generöst med naturligt ljus och ger en känsla av rymd. Utgång till altanen i fint sydväst läge. på planet finne ni också badrum och separat tvättstuga samt gäst sovrum. Hela planet har vattenburen golvvärme.

På övervåningen välkomnas du av tre rymliga sovrum, varav master bedroom är försedd med ett eget lyxigt badrum. De övriga två sovrummen är perfekta för barnen, eller gäster. Stort allrum finner ni också på övre planet med plats för soffgrupp och tv-möbel. Helkaklat fint badrum.

Energisnålt hus med låg driftkostnad!

Denna bostad är ett perfekt val för den moderna familjen som söker både bekvämlighet och stil i en idyllisk omgivning. Med sin fina planlösning, moderna standard och vackra läge är detta huset där du kan skapa många minnesvärda stunder och kalla det för ditt hem.

Bra läge i Älvsjö med kort promenadavstånd till skolor och förskolor. I området hittar ni härliga Långbro Park , flertalet bussar som trafikerar Älvsjö-Fruängen-Telefonplan-Gullmarsplan. Ni kan även promenera bort både till Fruängen Centrum samt Älvsjö Centrum.

Mer om mäklarna