Älvsjö - Långbro, Älvsjö

Västerängsvägen 36A

REDO™
  • 7 rum
  • 167 kvm
  • Villa
Högstbjudande 10 900 000 kr

Unik charmig bostad i fint läge invid Långbro Park

Välkommen till detta unika hem som ligger ett stenkast från en av Stockholms mysigaste parkmiljöer, Långbro Park. Med sitt perfekta läge nära bra skolor och förskolor erbjuder detta hus möjlighet till en harmonisk livsstil i en lugn, naturskön och barnvänlig miljö. Huset har en inbjudande entré som välkomnar dig in i denna omsorgsfullt renoverade och utbyggda bostad. Den smakfulla designen och de genomtänkta detaljerna skapar en sammanhängande känsla som genomsyrar hela huset. Vardagsrummet är ljust, stort och har höga fönster vilket skapar en härlig atmosfär. Här finns gott om plats för både umgänge och avkoppling. Köket har utgång till altan och ligger även i anslutning till matsal med plats för större middagssällskap. På entréplan finns också badrum med dusch. På övre våningen finns fyra generösa sovrum med god förvaring, perfekta för familjen och för gäster. Varje rum är omsorgsfullt utformat. Master bedroom är på 23 kvm och erbjuder, förutom en stor klädkammare, utgång till balkong. Fint mosaikklätt badrum med marmorgolv och badkar. Källarplanet har egen ingång och allrum/arbetsrum, matkällare samt funktionell tvättstuga med god förvaring och arbetsyta.

Sammanfattningsvis är huset en perfekt kombination av stil, komfort och läge. En plats där du kan trivas och skapa minnen.

Den ursprungliga byggnaden är ett egnahemshus från 1949 i två våningar plus källare. 1999 köpte de nuvarande ägarna huset och har sedan dess genomfört löpande renovering och upprustning av huset. 2008-2013 gjordes en tillbyggnad i två våningar. Huset har nu en boyta på 167 kvadratmeter plus en inredd källare på 40 kvadratmeter. Huskroppen från 1949 är en träbyggnad med stående plankstomme. Tillbyggnaden är byggd med träregelstomme, isolerad med linullsisolering och ekofiber. Invändigt består väggarna i rummen av träpanel, klistrad med lumppapp och tapetserade. Fönster och fönsterdörrar i tillbyggnaden är specialbeställda för att efterlikna de ursprungliga fönstren. Utbyggnaden är gjord med omsorgsfullt valda, miljö- och hälsovänliga material. Hela byggnaden är utvändigt målad med linoljefärg och invändigt till största delen med linoljefärg och andra icke plastbaserade färger. Byggnaden värms med bergvärme och de flesta rum har golvvärme.

Flera bra skolor och förskolor finns i de närmaste omgivningarna. Goda kommunikationer. Promenadavstånd till Fruängens centrum med service och tunnelbana. På nära håll finns även Älvsjöskogens naturreservat och Långsjön där man kan bada på sommaren och åka skidor och skridskor på vintern.

Välkommen Hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Älvsjö - Långbro, Älvsjö

Västerängsvägen 36A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.