Älvsjö - Herrängen, Älvsjö

Herrängsvägen 18

Såld
  • 9 rum
  • 266 kvm
  • Villa

Högt läge - härliga sociala ytor - dubbelgarage

Välkommen till detta rymliga drömhus, en bostad på cirka 321 kvadratmeter golvyta som är smakfullt placerad på en upphöjd och naturskön plats. Huset domineras av sin eleganta arkitektur och härliga sociala utrymmen.

Huset har härliga sociala ytor med vardagsrum i öppen planlösning mot matplatsen med kök intill. Utgång till dubbla balkonger vi mellan planet. Huset har social ytor som nästan är större än andra hus i området. I huset finns idag sex sovrum, allrum uppe och på de entréplanet samt tre stycken badrum. Genomgående mycket goda förvaringsmöjligheter med klädkammare och förråd.

Det är förberett för kök nere på entréplanet ( Via klädkammaren ) som ett framtida generations boende.

Det imponerande dubbelgaraget välkomnar dig till fastigheten och ger gott om plats för fordon och förvaring. Bakom huset sträcker sig en generös trädgård som öppnar upp för en härlig utsikt över det omgivande landskapet. Trädgård på baksidan med sina vidsträckta grönområden, perfekt för avkoppling och lek.

I området finns populära Långsjön med sina charmiga promenadstråk och en inbjudande badplats. Här kan du njuta av avkopplande stunder vid vattnet eller ta långa promenader längs sjökanten. Naturens lugn och sjöns stillhet blir en integrerad del av din vardag.

Detta hus är inte bara en bostad utan en oas av komfort och njutning. Här förenas det rymliga boendet med naturens skönhet, och varje dag blir en möjlighet att uppleva det bästa av både inomhus- och utomhuslivet. Välkommen hem till en plats där varje detalj är utformad för att skapa en harmonisk och inbjudande atmosfär.

Mer om mäklarna